Descripció IDIOMA CATALÀ

Aquest any 2013, MANEL EL MAG fa 50 anys que va començar la seva carrera com a mag, (pocs mags poden dir el mateix)

Per commemorar aquest esdeveniment, tota la seva companyia, hem preparat un gran espectacle de màgia que titulem “MIG SEGLE MÀGIC de MANEL EL MAG

Es un recull de la seva vida en el mon de la màgia, per lo que hi participen a mes del propi MANEL EL MAG, els màgics NÚRIA i ARNAU, a mes de MIRACLE i SERGI, així com en el record el malaurat gran mag RAIMÓN, tots ells fent màgia, i els acompanyen: com a tècnic de música i so: LLUIS GAVALDÀ, com a regidors: ÀNGEL MAMPÓ i KIKO PONSA, i dirigit per el reconegut mag, actor i director ENRIC MAGOO.

El passar per diferents èpoques, fa que sigui del tot variat, amb grans il·lusions, màgia còmica, musical, plàstica i amb efectes sorprenents i gags divertits.

Aquest espectacle es representarà a diversos teatres de Catalunya durant el transcurs d’aquest any 2013

Si esteu interessats en saber els llocs on podeu gaudir d’aquest espectacle, envieu-nos un mail a manelelmag@hotmail.com i ràpidament us remetrem el llistat amb els noms dels teatres, la població, l’horari, preu de l’entrada i la manera d’adquirir-la amb anticipació.

Actuarem per tot Catalunya

MIG SEGLE MÀGIC

Descripción IDIOMA ESPAÑOL

Este año 2013, MANEL EL MAG hace 50 años que empezó su carrera como mago, (pocos magos pueden decir lo mismo)

Para conmemorar este evento, toda su compañia, hemos preparado un gran espectáculo de mágia que titulamos “MIG SEGLE MÀGIC de MANEL EL MAG

Es un recopilatorio de su vida en el mundo de la mágia, por lo que participan además del propio MANEL EL MAG, los magos NÚRIA y ARNAU y, además MIRACLE y SERGI, así como en el recuerdo del difunto gran mago RAIMÓN, todos ellos haciendo magia, y los acompañan: como técnico de música y sonido: LLUIS GAVALDÀ, como regidores: ÀNGEL MAMPÓ y KIKO PONSA, y dirigido por el reconocido mago, actor y director ENRIC MAGOO.

El viaje por diferentes epocas, hace que sea del todo variado, con grandes ilusiones, magia cómica, musical, plastica y con efectos sorprendentes y gags divertidos.

Este espectáculo se representara en varios teatros de Catalunya durante el transcurso de este año 2013

Si teneis interés por saber los sitios dónde gozar de este espectáculo, enviadnos un mail a manelelmag@hotmail.com y os mandaremos rápidamente el listado con el nombre de los teatros, la población, el horario, precio de entrada y manera de adquirirla por anticipado.

Actuaremos por toda Catalunya